Skandal

STRAŠAN UDARAC BRAZILSKOJ REPREZENTACIJI Neymar se povlači zbog optužbi za silovanje?

Strašan udarac mogla bi doživjeti reprezentacija Brazila. Devet dana uoči Copa Americe mogla bi ostati bez najboljeg igrača. Neymar razmišlja o povlačenju iz reprezentacije.

- Vjerujem da će tražiti od izbornika da ga poštedi turnira. Psihološki nije u stanju suočiti se s turnirom, a još manje s brojnim novinarima koji će ga pitati stvari nevezane za nogomet. Koliko sam shvatio, uskoro će objaviti novi video, u kojem će objaviti da napušta reprezentaciju i da neće igrati na Copa Americi - ispalio je Francisco Noveletto, potpredsjednik Saveza, a prenosi portal 24sata.hr

U strahu je cijela brazilska sportska nogometna javnost.

- Ako Neymar ipak odluči zaigrati, Brazil neće dobro proći. Nije u stanju dati 100 posto sebe. Pogledajte što mu se dogodilo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada je bio maksimalno posvećen reprezentaciji, a sada ima ogroman teret na svojim leđima. Trebao bi odlučiti da ne igra - zaključio je Noveletto.

U utorak su brazilski mediji saznali da je Neymar obavio ragovor s izbornikom Titeom te da je navodno plakao. Brazilci su doznali da se radi o modelu Najili Trindade. Protiv nje se vode dvije parnice i proces izbacivanja iz stana, a navodno je dužna oko 10 tisuća dolara.

Komentiraj članak

Komentari