ILEGALNA DJELATNOST

ŠTO SE KRIJE IZA OGLASA ZA MASAŽU? U Hrvatskoj u roku od pet minuta možete pronaći prostitutku

Prostitucija je u Hrvatskoj, podrazumijeva se, ilegalna. To što je izvan zakona ne znači da je i nedostupna. Naprotiv, uz samo nekoliko klikova mišem i par poziva telefonom, ona postaje dostupna da dostupnija ne može biti. Dovoljno je otići na stranice najpoznatijih oglasnika i pod krinkom 'masaže' ili 'druženja' – s tim da su neki oglasi daleko direktniji – može se pronaći 'djevojku za jednu noć'. Dobro, ovo 'jedna noć' tek je fraza, tarife se ovdje broje – doznat ćemo ubrzo - u 30-minutnim 'seansama', piše 100posto.hr.

"Radim sve vrste masaža isključivo za vrlo galantnu gospodu!"; "Ja sam Klara, imam 20 godina i pružam fenomenalne masaže cijelog tijela. Uz to radim i body to body. Javi se"; "Nova sexy maserka Sindi 23 god, vitka, prekrasna, manekenske građe, prekrasnih grudi, prčaste čvrste guze, nježnog dodira i osmijeha, nudi opuštajuće i tajlandske masaže u ugodnom i opuštajućem ambijentu"; "Pružam masažu cijelog tijela, dodatna masaža prostate"... Ovo su samo neke od poruka koje pozivaju Hrvate na ilegalni užitak.

Drugi oglasi, kao što smo napomenuli, ni ne zamaraju se skrivanjem iza masaže. "Dođi i opusti se u ugodnom prostoru s vrhunskom curom i neka ti bude nezaboravno", "Zgodna i vrckava brineta, 19 godina. Navrati da te učinim zadovoljnim", primjeri su ovih drugih oglasa, a neki su si dali truda pa su se čak dali u slaganje stihova: "Predaj se u sigurne ruke da izbrišu tvoje probleme i muke", kaže.

Uz svaki oglas tu su i prateće fotografije polugolih žena, obavezno odjevenih u sexy-krpice cenzuriranih lica ili na fotografijama koje lice ne otkrivaju. Zato u svaku 'ponudu' stoji i pojašnjenje.

"Sve slike moje!"

Primili smo se telefona kako bi doznali kako stvari funkcioniraju. Malo upornosti ipak treba, neki brojevi su isključeni, na druge se ne javlja nitko, no manje od pet minuta je bilo potrebno da čujemo glas s druge strane.

"Molim?", kaže mi ženski glas, po procjeni riječ je o djevojci u srednjim 20-im godinama.

"Zovem radi oglasa, masaža", nisam ni izustio rečenicu do kraja, a već mi je – kao iz rafala – sasula cjenik.

"Masaža vam je s 'ručnim' pola sata 300, body-to-body je 400 kuna", spremno odgovara.

Na pitanje kako izgleda, kao da je iznenađena, poručuje mi da je slika stvarna kako i piše u pripadajućem tekstu.

"Pa kao sa slike, smeđa kosa, trojka, 1,70 visoka i 57 kila", odmah mi 'predstavlja' najvažnija mjerila.

Pokušao smo provjeriti nudi li nešto više, no u ovom slučaju sam ekspresno odbijen.

"Postoji šanse za 'oralnu masažu'?", pitam.

"Ne, nema orala ni seksa", odbrusila je i istog trena spustila slušalicu.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari