OBITELJ GA SE BOJI

ŠTO SE DOGAĐA S BIVŠOM TEEN ZVIJEZDOM? Nekad su curice vrištale za njim, a danas ima više dijagnoza

Mlađi brat backstreet boya Nicka, Aaron Carter, sredinom devedesetih bio je tinejdžerska zvijezda u usponu. Na valu popularnosti svog brata, koji je tad bio u najpoznatijem boy bandu na svijetu, mali Aaron krenuo je u glazbenu karijeru, no danas se to čini miljama daleko.

Na društvenim mrežama nedavno je objavio kako mu je upravo uručena zabrana pristupa bratu Nicku i njegovoj obitelji te sestri Angel.

"U svjetlu njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da razmišlja o ubojstvu moje trudne žene i mog nerođenog djeteta, nemamo drugog izbora nego probati na sve moguće načine zaštititi sebe i svoju obitelj", napisao je Nick Carter, a Aaron je potvrdio da je dobio zabranu pristupa, ali kaže da nikad nije prijetio ni bratu ni njegovoj obitelji.

Snimio se i kako u majici N*Synca pjeva njihovu pjesmu "Bye Bye Bye", što je poruka koju je uputio svom bratu; N*Sync bili su najveći konkurenti Backstreet Boysima krajem devedesetih. Napisao je i kako Nicka nije vidio četiri godine, a ni ne planira te da je ovo kraj njihova odnosa.

Njegov stariji brat objasnio je kako je Aaron njihovoj sestri Angel povjerio kako boluje od shizofrenije i bipolarnog poremećaja te da je čuo glasove i imao misli o "ubijanju beba", a kad ga je ona pitala je li razmišljao o ubijanju bilo koga drugoga, rekao je: "Razmišljam o ubijanju Lauren Kitt", koja je Nickova trudna supruga.

Kasnije je objavljeno kako su mu policajci pokušali oduzeli oružje koje posjeduje jer predstavlja prijetnju sebi i drugima no on je to odbio.

Carter je sam kupio već pet komada oružja otkad je dobio dozvolu za posjedovanje prije nekoliko tjedana, a navodno je od pokojnog oca, koji je bio marinac, naslijedio čak 500 komada oružja koje drži u svom domu.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari