Ljepota u očima muškarca

Što muškarci mrze vidjeti na ženama

Muškarci i žene različito percipiraju trendove u ljepoti.

Istraživanja su pokazala kako muškarci i žene različito percipiraju pojam ljepote. Tako trenutačni trendovi ljepote koje žene slijepo slijede muškarcima ne predstavljaju toliku opčinjenost.
Pročitajte što se muškarcima nikako ne sviđa, a svaku ženu oduševljava.

1. DEBELI SLOJ PUDERA - Puder u sloju je veoma neprivlačan muškom rodu. Muškarci više preferiraju prirodniji izgled. Niti jedan ne želi poljubiti djevojku, a da mu na suni ostane trag pudera.

2. NATAPIRANE ŠIŠKE - Možda su najnoviji hit među frizurama i sve žene su poludjele za njima, ali prije nego se odlučite natapirate razmnislite kakav dojam će te ostaviti na muškarca koji vam se sviđa. Muškarci smatraju kako ovakve šiške glavu čine neproporcionalno velikom.

3. UPADLJIV RUŽ ZA USNE - Premda iz svijeta mode poručuju kako su ruževi jarkih boja apsolutni hit ove sezone, muškarce jako zbunjuju. Oni su navikli na neutralne boje ruževa za usne.

4.TANKE OBRVE - Tanke obrve su reklama da ste prirodno dlakaviji od Robina Villiamsa, izjavio je jedan muškarac. Naime one potiču muškarce na razmišljanje da ste vjerojatno jako dlakavi te stoga imate potrebu čupati sve živo sa sebe, pa tako i obrve.

5.RUMENI OBRAZI - Muškarci ne vole rumene obraze jer kako su ispitanici izjavili podsjećaju ih previše na bake i mame. Najbolja je ona šminka koja daje izgled nenašminkanosti.


Komentiraj članak

Komentari