Ljepota

Što boja omiljenog ruža otkriva o vama

Imate li omiljeni ruž i koje je boje? Stručnjaci kažu kako omiljeni ruž otkriva neke osobine žene te svaka boja ima značenje, a također muškarcu otkriva kakve su vam namjere kada ga koristite za prvi izlazak.

Autorica knjige 'Mind What You Wear: The Psychology of Fashion' Karen Pine otkrila je za Mashable što boja ruža može otkriti o ženi na prvom sastanku s muškarcem. Profesorica Pine odlučila je analizirati sedam najpopularnijih boja ruževa za usne iako bi se ova studija mogla proširiti na stotinu nijansi.

Crvena boja

Vatrenu, crvenu boju ruža nose žene koje su strastvene, energične i uvijek u pokretu. Pine ih smatra hrabrima, punima samopouzdanja i jasno šalju signal da su emocionalno jake stabilne osobe.

Fuksija


Ova boja ruža otkriva da se radi o kreativnoj ženi koja na prvom sastanku očekuje poticajne i zanimljive teme za razgovor. Radi se o elegantnoj i jedinstvenoj osobi.

Intenzivna pink boja

Iako se nježna roza boja inače smatra znakom nježnosti, jaka pink nijansa odaje zbunjenost. Radi se o snažnoj ženi koja je pomalo zbunjena. Ako je još k tome i muškarac neodlučan i nije siguran želi li stvarati vezu, sve se zvijezde moraju poklopiti da uspiju.

Koraljna boja

Žena s tom bojom ruža prvom izlasku pristupa prepuna entuzijazma. Želi biti primijećena, a obično se radi o veselim i zabavnim osobama koje se mogu prepustiti trenutku.

Komentiraj članak

Komentari