ZABAVA

STIŽU POZNATI DJ-EVI Nikad zvučnija imena na novom Revelin Festu

Iskoristite priliku i odmah požurite po PROMO ulaznice za samo 100 kuna, jer ova prilika se ne propušta, poručuju iz Culture clube Revelin.

Vrijeme je za najveći festival s najboljim imenima na svjetskoj glazbenoj dance sceni u Revelinu. Culture Club Revelin svake godine ovim festivalom na svoju pozornicu dovodi svjetski poznate DJ-eve i pruža svojoj publici provod i iskustvo koje nikad neće zaboraviti. Line up svake godine izgleda sve bolje i ova godina nije nikakva iznimka. Festival otvara Mike Candys. Ovaj švicarski producent i DJ svojim jedinstvenim spojem različitih elemenata u svom radu će zasigurno pružiti nešto što do sad nije viđeno na Revelinovoj pozornici.

Drugog dana festivala se sprema pravi spektakl s još jednim gostovanjem Afrojacka. Ovaj fenomenalni, svjetski poznati DJ je prošle godine pružio zabavu o kojoj se još priča i nema sumnje da će se to ponoviti i ove godine. U četvrtak nastupa Miami Rockets. Ovaj DJ duo uživa podršku mnogih svjetskih DJ-eva poput David Guette, Dimitri Vegasa & Like Mike-a i R3haba koji su u svoj set uključuju neke njihove najpoznatije remixe. Četvrtog dana festivala The Cubeguys dižu atmosferu svojim setom koji će zatresti plesni podij i pružiti nezaboravni provod.

Festival zatvara DJ Lia koje će vas zasigurno ostaviti u iščekivanju sljedećeg izdanja Revelin festivala. Karte za festival možete nabaviti preko službene web stranice, u Casablanca i B4 baru ili u uredu Revelina.

Komentiraj članak

Komentari