Dame, ne brinite se...

Šta to fali pornićima?

Mnoge žene imaju konfliktne osjećaje kad se pornići i njihovi partneri nađu u istom kontekstu. Neke smatraju varanjem ako njihov dečko/muž gleda filmove za odrasle, piše Index.

Ljubomora je jedan od faktora koji utječu na neprihvaćanje eksplicitnog sadržaja, zato što, vjerovale ili ne, mnoge od nas uspoređuju svoj izgled s izgledom glavnih glumica te na taj način stvaraju komplekse.

Mnoge misle kako svog partnera ne mogu zadovoljiti na pravi način jer njihovo vođenje ljubavi nimalo ne nalikuje onom iz filmova.

Neke žene porniće smatraju svojevrsnim oblikom ponižavanja i nepoštovanja od strane svojih partnera. Misle kako će njihove gore polovice prestati gledati porniće kad uđu u vezu.

Sudeći prema svemu navedenom, filmovi za odrasle su najmanji problem u cijeloj ovoj priči.

To što neko voli gledati gola tijela u klinču kako izmjenjuju tjelesne tekućine ne znači da se radi o pervertitu, ne znači da vas zbog toga partner ne cijeni, da mu niste privlačni i da ga ne zadovoljavate kao ljubavnica. To ga samo čini čovjekom koji je željan strasti i uzbuđenja.

Radi se o pukim maštarijama kojima se svi, s vremena na vrijeme, volimo prepustiti. Većina nas je u stanju razlikovati realnost i maštu.Komentiraj članak

Komentari