DAN PRIJE ROĐENDANA

SRUŠIO SE HELIKOPTER U TURISTIČKOM RAJU Poginulo sedam ljudi, među njima i milijarder poznat kao ‘kralj ugljena’

Teška nesreća dogodila se jučer na Bahamima. Helikopter sa sedmero osoba pao je na letu iz Grand Caya k Fort Lauderdaleu, a svi putnici i pilot su poginuli, prenosi CBS izjave jednog bahamskog dužnosnika i kapetana Delvina Majora, inspektora sigurnosti u zrakoplovstvu i istražitelja zrakoplovnih nesreća pri Odjelu za civilno zrakoplovstvo Bahama.

Associated Press izvještava kako su svi poginuli bili Amerikanci, a njihova su tijela prevezena u bahamski glavni grad Freeport. Policija nije navela uzrok nesreće, ali je kazala kako je u tijeku istraga s tijelima civilnog zrakoplovstva.

Guverner Zapadne Virginije Jim Justice na Twitteru je objavio kako je jedna od žrtava Chris Cline, koji je u lokalnim medijima opisan kao “rudarski milijarder”, “tajkun ugljena” i “dobrotvor s juga Zapadne Virginije”, piše Net.hr.

“Danas smo izgubili superzvijezdu Zapadne Virginije i izgubio sam vrlo bliskog prijatelja. Naše se obitelji vraćaju na početak Clineovog carstva – Pioneer Fuel. Chris Cline je izgradio carstvo i u svakoj prilici je davao sve. Kakav divan čovjek, pun ljubavi i darivanja”, napisao je guverner Justice.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari