'A DA SE DOGODILO RUSU?'

SRBI ZGROŽENI JADRANSKOM DESTINACIJOM 'Ovdje je zaista divno, ali ljudska bahatost nema granice'

“Destinacija: Sveti Stefan, gradska plaža. Ovdje je zaista divno: i zrak i čisto more, ali ljudska bahatost nema granice. Jučer je iznad (naših) glava, bagerist bezobzirno prolazio kako bi čistio prostor za ležaljke. A danas čisto more kao suza opsjedaju barke, ispuštaju otpad i prolaze pored kupača.

Zaista za ne vjerovati. Oooo, ta laka zarada pravi čuda, foliranje i bahatost. Necivilizirano”, zgražala se razočarana turistica iz Novog Sada, u zatvorenoj Facebook grupi, prenosi Blic.

U komentarima, i ostali Novosađani su podijelili svoja ružna iskustva.

“Prije dvije godine bili smo na Svetom Stefanu krajem lipnja i bojali su ležaljke katranom. Svi su tabani, djeca, ručnici i papuče bili njime zamazani i sve je moglo u smeće. A prošle godine smo ležaljke platili 40 eura, a tri eura po satu parkiranje.

Razbili su nam staklo na auto, a parkiralište je pod video nadzorom. Šteta je bila velika i skupa jer smo s malim djetetom morali u Podgoricu naći majstora. Policija nije izašla ni na očevid, a poslije sam otišla u stanicu odakle me nikad nitko nije ni nazvao. Možda da se nekom Rusu to dogodilo bila bi druga priča“, složila se jedna korisnica.

Mnogi su jednostavno sugerirali da odu drugdje. „Zna se kako je u Crnog Gori. Uvijek je bilo tako. Očekivali ste bolje?“

No bilo je i onih koji su isticali kako je Srbima Crna Gora i dalje najpovoljnija opcija za ljetovanje, samo da treba izbjegavati ekskluzivna odredišta poput Sv. Stefana.

Komentiraj članak

Komentari