MMA borbe

SPEKTAKL U GOSPINOM POLJU: Pogledajte tko je sve bio na Noći gladijatora (FOTO)

Tradicionalna Noć gladijatora održala se u Dubrovniku, u subotu, u Gospinom polju.

Početak je bio rezerviran za šest kickboxing borbi, nastupilo je 12 boraca iz sedam država, a nakon toga u drugom dijelu priredbe održalo se deset MMA borbi u kojima su dubrovački borci, članovi Ultimate fight kluba Gladiator, većina osvajači medalja na amaterskim državnim prvenstvima, imali prve profesionalne borbe. 

UVODNE BORBE
Sebastian Arias iz Gladiatora slabio je protiv Amara Husetovića iz Bosne i Hercegovine, Luka Milidragović iz Gladiatora slavio je protiv Mirka Dodevskog iz Makedonije, Anto Palavra iz Bosne i Hercegovine pobijedio je Jasmin Šljiva iz Gladiatora , Luka Vuličević pobijedio je Izeta Orlića, a Mario Dabo iz Gladiatora pobijedio je Slobodana Vukića iz BiH.

GLAVNE BORBE 
Dejan Stefanoski iz Makedonije pobijedio je Jovana Jankovića iz Srbije, Filip Bozinovski iz Makedonije pobijedio je Gordana Lovrića iz Gladiatora, Domagoj Obradović iz Gladiatora pobijedio je Muamera Čokuma Žunića iz Bosne i Hercegovine, Srđan Marović iz Gladiatora slavio je pobjedu nad Adnanom Alićem iz Srbije.

BORBA VEČERI 
Karlo Caput iz hrvatskog Gladiatora pobijedio je Nikolu Ivkovića iz Bosne i Hercegovine

Kickboxing borbe organizirala je ruska W5 organizacija, jedna od najjačih kickboxing organizacija svijeta, a Noć Gladiatora, kao i proteklih deset izdanja, Ultimate fight klub Gladiator, najuspješniji hrvatski klub. 

Tko je sve bio na Noći gladijatora pogledajte u fotogaleriji.


Komentiraj članak

Komentari