PROPALI PLANOVI

ŠPANJOLCI DOTUČENI PORAZOM - Uništili smo sve što smo do sada napravili, ovo je veliko razočaranje

Suparnici Hrvatske na Europskom prvenstvu izgubili su uoči odlaska u Francusku

Španjolski izbornik Vicente del Bosque prokomentirao je prilično šokantan poraz njegove reprezentacije u posljednjoj pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo, prenosi Net.hr.

“U ovoj smo utakmici željeli dobiti na samopouzdanju i u dobrom raspoloženju otići na Euro. Na kraju stvari nisu završile onako kako smo željeli. Ovo je veliko razočaranje. Međutim, ova utakmica ništa ne mijenja. Nakon ovakvog poraza mogu samo reći da su najbolji bili oni koji nisu igrali. Sve što smo do sada napravili danas je uništeno. Moramo analizirati stvari i ne trebamo biti u potpunosti pesimistični”, izjavio je del Bosque kojem je ovo bio prvi poraz nakon 11 utakmica.

Španjolska je imala 76 posto vremena posjed lopte u svojim nogama te su skoro cijelu utakmicu proveli u Gruzijinoj polovici terena.

Problemi u prvom poluvremenu

“Želio bih da sve utakmice igramo na suparničkoj polovici, uvijek to govorim. Nadam se da će naša tri suparnika igrati poput Gruzije”, dodao je pa se detaljnije posvetio samoj utakmici.

“U prvom poluvremenu previše smo igrača imali iza lopte. Nismo dobro igrali. U nastavku smo bili bolji, ali smo bili loši u završnici. Ovo je loš rezultat, ali on ne bi trebao narušiti naš entuzijazam uoči polčetka turnira ili nas preplašiti”, kaže izbornik Španjolske.

Španjolska će biti treći protivnik Hrvatskoj (21. lipnja) u skupini D na EP-u. U našoj skupini su još Turska i Češka.

Komentiraj članak

Komentari