NAGRIZALI JE IZNUTRA

ŠOK I NEVJERICA: Saznala da joj crvi žive u uhu, i to njih osam! (VIDEO)

Kada se 27-godišnja Rochelle Harris vratila s godišnjeg odmora iz Perua, počela se žaliti na nepodnošljive glavobolje i bol u licu, piše Daily Mail. Također, žalila se i na zvukove u unutrašnjosti glave a jutro nakon iz uha joj je iscurila neka čudna tekućina. Nije mogla ni zamisliti o čemu se tu zapravo radi...

Kada se obratila za pomoć liječnicima, oni su zaključili kako se radi o slabijoj upali uha ili infekciji izazvanoj ubodom komarca. Ipak, uputili su je na daljnje pretrage. Nedugo nakon liječnici su otkrili rupu unutar njenog uha, međutim nisu joj htjeli reći o čemu se tu zapravo radi. Nakon međusobnog vijećanja rekli su joj da u uhu ima crve te ju odmah poslali na hitno snimanje mozga.
Nalazi su pokazali kako bubnjić, krvne žile i živci lica nisu oštećeni, ali crvi su iskopali 12 milimetara duboku rupu u njenom ušnom kanalu.

Iako su cijelu noć u uho stavljali maslinovo ulje, crvi su ipak uspjeli preživjeti. Liječnici su zatim uklonili dva, no bojali su se kako bi ih u Rochelleinom uho moglo biti više i bili su u pravu. Detaljnijim proučavanjem otkrili su čitavu obitelj od osam crva.
Svi su, na kraju, izvađeni i poslani na analizu kojom je ustanovljeno kako je muha izlegla jajašca u uhu koja su zatim izrasla u ličinke.

Rochelle se u potpunosti oporavila i nema nikakvih trajnih posljedica. Kazala je kako je njena gadljivost prema kukcima, otkada su joj bili u glavi, mnogo manje izražena.


Komentiraj članak

Komentari