UHIĆENI SU

SNIMALI ZLOSTAVLJANJE Studenti grupno silovali ženu u Indiji

Petorica studenata uhićena su zbog navodne otmice i silovanja 19-godišnjakinje nakon što je videosnimka seksualnog zlostavljanja mlade žene postala viralna, javlja The Independent.

Incident se dogodio prije nekoliko mjeseci u indijskom okrugu Dakshina Kannada, ali se za njega doznalo tek posljednjih tjedana, nakon što se snimka silovanja pojavila na društvenim mrežama.

Prijetili joj da će objaviti snimku

Mlada djevojka ispričala je policiji kako su je petorica muškaraca oteli, automobilom odvezli u šumovito i skriveno područje te naizmjence silovali. Nije bila svjesna da su je pritom i snimali.

"Žrtva je u svojoj pritužbi navela kako su je optuženi odveli na napušteno mjesto i tamo grupno silovali. Rekla je da su se poznavali međusobno, kao da dolaze s istog fakulteta", kazao je policajac Laksmi Prasad i dodao kako se za incident doznalo kada se videosnimka silovanja pojavila na WhatsAppu.

"Rekla je da su joj kasnije prijetili objavom videa silovanja, stoga je ona podnijela tužbu tek nakon što je snimka postala viralna", objasnio je policajac Prasad.

Petorica muškaraca studenti su na prestižnom fakultetu u gradu Putturu.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari