Već tradicionalni događaj

SMOTRA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU Predstavilo se i Sveučilište u Dubrovniku, osvojilo priznanje za uspješno prezentiranje

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održala se u zagrebačkom studentskom centru od 22. do 24. studenog. Cilj Smotre bio je maturantima predstaviti hrvatska sveučilišta, njihove smjerove, postignuća te mogućnosti zapošljavanja nakon studija. Uz 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, na ovogodišnjoj su se Smotri predstavila i druga sveučilišta, veleučilišta i visoke škole iz Hrvatske i Slovenije ukupno njih 80.

Već tradicionalno na smotri se predstavilo i Sveučilište u Dubrovniku kojeg su prezentirali djelatnici i studenti. Zagrebačke maturante najviše su zanimali studiji sestrinstva, nautike , restauracije te mediji i kultura društva a  osim zbog zanimljivih studija maturante na dubrovačko sveučilište privlači i lokacija te mogućnost dobre zarade tijekom sezone.

Koliko su sami maturatni i organizatori zadovoljni prezentiranjem Sveučilišta u Dubrovniku govori i osvojeno prizanje za ,, Uspješno prezentiranje sveučilišta''  koje im je uručeno na zatvaranju smotre.

Priznanje osvojeno nedugo nakon petnaestog rođendana Sveučilišta samo je pokazatelj izvrsnosti i napretka rada sveučilišta.

Komentiraj članak

Komentari