SCIJENTOLOGIJA

SLUČAJNOST? Sve bivše žene Toma Cruisea dijele bizaran detalj

Nekad najveća filmska zvijezda na svijetu danas je uglavnom poznat kao scijentološki čudak koji je svoju sektu stavio ispred braka, ljubavi, pa čak i vlastite djece. Ipak, i od čudnijeg postoji čudnije - osim što mora biti predana scijentologiji, žena Toma Cruisea mora imati i određen broj godina, piše Index.hr

Zaključeno je to na temelju njegova tri propala braka - svaki od njih raspao se kad je supruga napunila 33 godine.

Tomova prva supruga bila je glumica Mimi Rogers, a vjenčali su se 1987., kad je imala 31 godinu. Dvije godine kasnije su se razveli. S Nicole Kidman vjenčao se 1990., kad su joj bile 23 godine, a razveli su se dva mjeseca nakon desete godišnjice braka, kad je imala 33. Njegova treća supruga Katie Holmes je 2012., nakon pet godina braka, podnijela zahtjev za razvod, baš kad je i ona imala 33 godine.

I dok tri supruge s 33 godine mogu biti slučajnost, ta brojka doista ima posebno značenje u Tomovoj sekti koja se naziva religijom. Prema celebrity blogeru Perezu Hiltonu, organizacija je osnovana u Phoenixu u Arizoni koji leži na 33. usporednici, a brojka scijentolozima znači "najvećeg učitelja".

Scijentologija mu razorila obitelj(i)

Iako nikad nisu otvoreno pričale o tome, navodno zbog prijetnji Scijentološke crkve, sve tri supruge od Cruisea su pobjegle upravo zbog njegovih čudnih uvjerenja. Zbog tih istih uvjerenja već godinama nije vidio svoju biološku kćer Suri jer je kao trogodišnje dijete s majkom napustila crkvu. Time je postala "odbačenica" i Cruise s njom više ne smije imati kontakta. Iz istog razloga Connor i Isabella, koje je usvojio s Nicole Kidman, već petnaest godina ne pričaju sa svojom majkom.

Fotografije 33-godišnje Nicole Kidman koja napušta ured svog odvjetnika i urla od sreće jer se razvela od Cruisea s vremenom su postale materijal za memove i koriste se u raznim prigodama oslobađanja od štetnih i(li) napornih ljudi.

 

 

Komentiraj članak

Komentari