Predsjednik Domovinskog pokreta

ŠKORO OŠTRO O MILANOVIĆU 'Njegova poruka je skandalozna'

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro i predsjednik Zelene liste Nenad Matić posadili su dva javora povodom Međunarodnog dana bioraznolikosti i Dana zaštite prirode. Škoro je komentirao aktualne političke teme.

Miroslavu Škori žao je što nije uspjela suradnja s Mostom, piše dnevnik.hr

"Žao mi je, volio bih da smo se dogovorili s Mostom, ali dogodi se to i u životu i u braku da se ljudi ne mogu dogovoriti. Nadam se da to ne znači da ćemo u budućnosti biti jedni protiv drugih, to sam i njima rekao. Za prolivenim mlijekom nema plakanja", rekao je o propalim pregovorima s Mostom.

Škoro je komentirao i izjavu Zorana Milanovića da možda neće izaći i glasati na parlamentarnim izborima. Kaže kako je to skandalozna izjava. 

"Kakva neutralnost, glasovanje je građanska dužnost i obveza! Postoje zemlje gdje se to sankcionira To je još jedna u nizu njegovih osebujnih poruka. To je skandalozna poruka mladima. Izbori su festival demokracije, on bi se trebao probuditi malo ranije, obrijati počešljati i prvi izaći na izbore" smatra Škoro.

Potvrdio je kako prodao vlasničke udjele u dvije tvrtke, a kaže da je to učinio zbog medijskog pritiska. 

O rezultatima HDZ-a na izborima u Slavoniji, Škoro je rekao: "HDZ je do sada dobro prolazio u Slavoniji, ali sada više neće" 

Komentiraj članak

Komentari