Najplaćeniji voditelj HTV-a

Škoro će za 15 emisija dobiti 97.500 kuna!

Premda je emisija 'Država, selo, grad' doživjela totalni fijasko, HRT je i dalje pun povjerenja prema Miroslavu Škori te mu je dodijeljen novi show 'Pjevaj moju pjesmu' koji počinje ove jeseni

.Prema pisanju Jutarnjeg lista Miroslav Škoro će postati najplaćeniji voditelj na HTV-u. Usmeno je dogovoreno kako će slavonski kantautor dobiti 6500 kuna za svaku emisiju od njih 15 koliko je najavljeno.

To je tisuću kuna više od Tarika Filipovića, tisuću i pol od Barbare Kolar i Duška Ćurlića te 3200 kuna više od Roberta Kurbaše.

Audicije koje počinju za tjedan dana urednički potpisuje Tanja Tušek, glavna urednica projekta je Vesna Karuza, a glazbeni producent Nikša Bratoš.

U svakoj emisiji određeni će grad predstaviti tri pjevačka talenta koji će se natjecati u igrama “To smo mi” (u sklopu koje će otpjevati hit nekog izvođača iz šire gradske okolice), “Pjevaj moju pjesmu” (obrada pjesme gosta večeri u toj emisiji), “Juke box” (u kojoj se veliki hitovi izvode u neobičnim aranžmanima) te u igri “Pjesnik”, (u kojoj će natjecatelji na hrvatski morati prepjevati refren neke inozemne pjesme).

Škoro je naglasio kako je u ovoj emisiji on samo voditelj, a ne više i autor, pa sukladno tome neće dobivati 55.000 kuna koliko je primao u prošle dvije televizijske sezone za 23 odrađene emisije.

Hlovarka Novak Srzić je objasnila zašto su se baš odlučili na Škoru kojeg su kritika i publika sasjekle. "Škoro je popularno lice, koje publika, pogotovo ona starija, jako voli. To dokazuje i gledanost emisija “Država, selo, grad”. U prvoj sezoni ta je emisija imala prosječnu gledanost od 13, a u drugoj ju je pratilo 10 posto ljudi, i to sve unatoč tome što se prikazivala u poprilično nezahvalnom terminu u kojem su na nekim drugim televizijskim programima emitirane popularne turske sapunice i nogometna Liga prvaka.

Komentiraj članak

Komentari