OGLASIO SE I AUTOKLUB SIGET

ŠKARO PRENOĆIO U POLICIJI Danas bi trebao biti doveden na ispitivanje

Nakon što ispitivanje bude okončano, tužiteljstvo će odlučiti hoće li za Škaru tražiti određivanje istražnog zatvora, a ako hoće, o tom će zahtjevu odlučivati sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici, piše Večernji.

Damir Škaro, bivši saborski zastupnik HDZ-a i aktualni predsjednik AMK Siget, kojeg je njegova djelatnica prijavila za silovanje i prijetnje, nakon jučerašnjeg uhićenja prenoćio je u policiji. Tijekom današnjeg dana, kako nam je rečeno na Županijskom sudu u Velikoj Gorici, Škaro bi trebao biti doveden na ispitivanje u tamošnje tužiteljstvo. 

Nakon što to ispitivanje bude okončano, tužiteljstvo će odlučiti hoće li za Škaru tražiti određivanje istražnog zatvora, a ako hoće, o tom zahtjevu će odlučivati sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici. Škaro je uhićen jučer na povratku iz BiH, gdje je navodno bio otkad se dogodio događaj za koji se sumnjiči. Njegova je žrtva javno o svojoj traumi progovorila za emisiju "Provjereno", a osim za silovanje, Škaru je prijavila i za prijetnju, jer joj je, kako tvrdi, ponudio i novac za šutnju. Silovanje je policiji prijavila liječnica žrtve. 

O slučaju su se danas oglasili i iz Autokluba Siget. – Damir Škaro na čelo Autokluba Siget, čiji je predsjednik i danas, dolazi 2004. godine. Za predsjednika je jednoglasno izabran na izbornoj Skupštini. Njegova je funkcija volonterska, a profesionalno se radi o osobi visokih menadžerskih sposobnosti, čiji je doprinos razvoju i rezultatima Autokluba Siget nedvojben. Autoklub Siget danas je najveći autoklub u Hrvatskoj, kojeg odlikuje najviša razina kvalitete i usluge, o čemu svjedoči više od 35.000 članova i više od 100.000 korisnika usluga. Nemamo nikakvih saznanja o informacijama vezanima za g. Damira Škaru objavljenima u medijima te molimo da o ovoj temi kontaktirate nadležne državne institucije – priopćili su iz Autokluba Siget. 

Komentiraj članak

Komentari