ALERGIJA NA BEVANDU?

SKANDALOZNI GRDOVIĆ Puhao je i preko tri promila, a zadarskoj mladosti nerijetko plati turu!

Odricanje je teško i zahtjevno, a iako je više puta govorio da će alkoholu reći zbogom, Mladen Grdović ponovno je ovih dana uhvaćen u problemu. Nakon nastupa na Senjskom karnevalu, svjedočili su gosti jednog noćnog kluba, Grdović je ponovno pretjerao, u sedam ujutro vidno alkoholiziran isti je napustio, a pomogli su mu zaštitari. Uspio je napustiti klub. Ovog puta pomogli su zaštitari, inače mu najviše u ovom problemu pomaže supruga Brankica, iako je upravo alkohol stvorio više puta dramu u njihovom braku. Prijavljivani je obiteljski nasilnik koji se zbog napada na suprugu našao na Prekršajnom sudu, piše 100posto.

Zadnji put dogodilo se to u veljači ove godine, kada je Grdović navodno suprugu napao verbalno i fizički, a neprimjereno se ponašao i prema njezinoj prijateljici. Brankicu i njezinu prijateljicu napao je u Ulici Matije Gupca u Zadru. Za obiteljsko nasilje prijavljivan je tijekom godina više puta. I svaki put pojave se informacije da će ga Brankica ostaviti, da joj je dozlogrdilo. No, nekako Brankica preko svega prelazi i trpi zlostavljanje. Za sve nevolje u životu Mladen krivi bevandu, svojedobno je izjavio da je na nju alergičan.

Nije obiteljsko nasilje, koje ovim putem oštro osuđujemo, jedino za što je Grdović tijekom godina prekršajno prijavljivan. Nekoliko puta ga je već policija tijekom godina uhvatila pijanog za volanom. Nikada nije imao manje od dva promila u krvi. Bio je svojedobno i rekorder policijske akcije 'Vikend'. Tada je uhvaćen s 2,3 promila, a tri godine ranije napuhao je čak 2,45 promila. Tijekom 2006. godine slupao je svoj crveni Ferrari, vozio je 2,7 promila i sletio s ceste. Puhao je i preko tri promila.

Skandal je opravdao s dvije, tri bevande. Zna i sa zadarskom mladosti popiti koju, častiti ih, čak im dati i đir u svom luksuznom automobilu.Osim bevande, voli Mladen i Hajduk pa se tako u kolovozu 2014. htio tučnjavu s navijačem ukrajinskog kluba Dnjepar. Incident se odvio na Poljudu, a noć je potom proveo u policijskoj postaji u Splitu. Odveden je na prekršajni sud gdje su mu, osim manje novčane kazne, odredili i zabranu posjećivanja Poljuda na godinu dana. Teško je Mladen podnio tu zabranu jer obožava Hajduk.

Više pročitajte OVDJE.

 

Komentiraj članak

Komentari