STRAŠNO

SKANDAL NA POMOLU! Republika Srpska nastupat će na Svjetskom prvenstvu kao samostalna država?!

Svjetsko prvenstvo u nogometu za srednjoškolce održava se do 14. travnja u Beogradu na devet različitih terena. Dakako, vijest sama po sebi i nije pretjerano senzacionalna, ali poprilično je skandalozno što će na ovom natjecanju Republika Srpska, koja je dio Bosne i Hercegovine, sudjelovati kao samostalna država.

“S obzirom na to da sam u svjetskoj organizaciji, uspio sam se izboriti da sudjeluju i djeca iz Republike Srpske. Natjecanje s vršnjacima iz cijelog svijeta je velika stvar za njih. S ponosom ću reći da će Republika Srpska naredne godine biti domaćin SP-a za srednjoškolce, ali u odbojci”, rekao je Željko Tanasković, bivši odbojkaš i predsjednik Saveza za školski sport Srbije, piše Dnevno.hr.

“Presretni smo jer će Beograd u narednim danima biti centar svijeta za najbolje mlade srednjoškolce, nogometaše i nogometašice. Uz utakmice, mladi ljudi imat će priliku razgledati Beograd, družiti se i steći nova iskustva. Također, to je i glavni cilj ove manifestacije, jer sam uvjeren da će neka prijateljstva ostati trajna. Srbija je uvijek bila najbolji domaćin, bit će to i ovaj put”, poručio je Tanasković.

Komentiraj članak

Komentari