REVELIN

Sjećate li se mega popularnog hita Fedde Le Granda – „Let me think about it“?

Prošlo je više od deset godina otkako je Le Grand u kolaboraciji s Idom Corr objavio hit „Let Me Think About It“. Mega popularna pjesma mjesecima je bila u vrhu svih svjetskih radio postaja. U petak, 27.rujna u klubu Revelin poslušajte novi remiks uspješnice iz 2013. godine.

Jubilarnom desetom nastupu Fedde Le Granda službeno se pridružio i Johnnie Walker koji će u suradnji s klubom Revelin organizirati svoju službenu zabavu. Svi ljubitelji i pratitelji brenda Johnnie Walker zasigurno dobro znaju kakve su njihove službene zabave i što sve mogu očekivati na njima. Promotivne cijene brenda samo su jedne od pogodnosti.

Za sve domaće posjetitelje formirane su posebne VIP ulaznice za silver, gold i platinum sektor. Iste su dostupne isključivo u uredu Revelina do isteka zaliha. U tijeku je i nagradna igra u kojoj dvoje najvjernijih, ali i najsretnijih fanova Fedde Le Granda osvaja druženje i fotografiranje s poznatim DJ-om. Svi oni koji kupe svoju ulaznicu za koncert Fedde Le Granda u uredu Revelina do srijede, 25. rujna automatski  sudjeluju u nagradnoj igri. Izvlačenje dobitnika bit će uživo emitirano na službenom Facebook i Instagram profilu kluba Revelin u petak točno u podne.

Ured Revelina otvoren je svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati, a nalazi se na adresi Vukovarska 30. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt: 098 533 531.

Komentiraj članak

Komentari