Zanimljivo

Sinoć započela peta po redu manifestacija Aeronaut (FOTO)

Sinoć je započela peta po redu manifestacija Aeronaut. Prva dva predavanja je održao Vinko Šoljan, član Aerokluba Split, koji iza sebe ima preko 500 sati leta, a zadnje dvije godine je prvak Hrvatske u zrakoplovnom jedriličarstvu. Na njegovim predavanjima je naše sugrađane upoznao sa zrakoplovnim jedriličarstvo i kako postati pilot jedrilice. Nakon njega je Stjepan Bedić, član Aerokluba Nimbus, kapetan civilnog zrakoplovstva održao zanimljiva predavanja o komercijalnom zrakoplovstvu, te o projektu leta u stratosferu.

Danas (subota 23.11.) nas od 14:00 do 16:00 u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik očekuje tradicionalno natjecanje u izradi i bacanju papirnatih aviona. Najbolji natjecatelji će osvojiti vrijedne nagrade.

Zadnjeg dana Aeronauta 5 u nedjelju 24.11. od 13:00 do 15:00 u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik će započeti nova Liga modela. Liga modelaće se nakon toga nastaviti i sljedeće dvije subote 30.11.i 07.12.
 
Aerounat 5 organizira Aeroklub Nimbus u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, te uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku i Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik.

Komentiraj članak

Komentari