'Nek nam država raste'

'SIGURNO ĆE SE DOBRO PRODAVATI' Predsjednica dala 'zeleno svjetlo' za novi proizvod Čokolindu

"Nek nam država raste, a meni neka se smiju koliko hoće", kazala je predsjednica, piše RTL.

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja ide po drugi mandat na Pantovčaku gostovala je u utorak navečer u Hrvatskom domu u Križevcima, a tamo je rekla da nema ništa protiv toga da Podravka jedan svoj novi proizvod nazove Čokolinda, piše RTL.

Otkrila je kako je Podravkinim menadžerima dala svoju suglasnost da proizvod nazovu po njoj.

“Rekla sam kolegama iz Podravke, dajem vam svoju suglasnost, odričem se bilo kakvih naknada, lijepo izmislite novi proizvod, nazovite ga tako. Uvjerena sam da će se sigurno dobro prodavati, ne samo u području jugoistoka Europe, nego i u području Zaljeva i drugih država. Nek nam država raste, a meni neka se smiju koliko hoće. Zabrinjavaju me, naravno, trendovi lošeg i ružnog jezika, jezika mržnje, ali mene ne može ništa pokolebati.

U životu što te ne ubije, to te ojača, a toliko sam toga već prešla da ove 'črčarije' koje pišu neki naši novinari i politička elita ne znače ništa. Meni, ono što znači, što mi je bitno kada dođem među vas, kada dođem na selo, u ruralna područja, kada dođu bakice, kada dođu proizvođači i kažu – 'Predsjednice borite se i dalje za nas, borite se za Hrvatsku. Iza vas smo, stojimo iza vas'. Nema ljepšeg od toga,” rekla je Kolinda Grabar-Kitarović u Križevcima, a prenosi Prigorski.hr. 

Inače, "Čokolinda" je bila afera od prije tri godine kada je u jednom dubrovačkom vrtiću dijelila slatke poklone, a među njima je bila i čokoladica srpske tvrtke zbog čega se Kolinda Grabar-Kitarović onda javno ispričala. 

Komentiraj članak

Komentari