BIT ĆE MU ZABRANJENO POSJEĆIVANJE UTAKMICA

Šibenski navijač u istražnom zatvoru zbog izazivanja nereda u Francuskoj

Zbog izazivanja nereda na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj sudac istrage šibenskog Županijskog suda odredio je jedomjesečni istražni zatvor uhićenom 20-godišnjaku kojemu će i nakon izlaska iz zatvora, barem tijekom istrage, biti zabranjeno posjećivanje svih sportskih utakmica, natjecanja i događanja.

Šibensko općinsko državno odvjetništvo izvijestilo je da je priveden 20-godišnjak osumnjičen da je 17. lipnja na stadionu Geoffroy Guichard u Saint–Etienneu fizički napadao ostale navijače s obilježjima hrvatske reprezentacije i poticao ih na nasilje.

Zamjenica općinske državne odvjetnice je nakon ispitivanja osumnjičenika od suca istrage zatražila da mu odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i ponavljanja kaznenog djela.

Sudac istrage mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke dok mu je zbog opasnosti od ponavljanja nedjela, "odredio mjere opreza zabrane napuštanja boravišta, Županije šibensko-kninske i Republike Hrvatske te zabrane posjećivanja svih sportskih utakmica, natjecanja i događanja", izvijestilo je tužiteljstvo.

(Hina)

Komentiraj članak

Komentari