Novi udarac pjevačici

SEVERINA SINOĆ PREDALA SINA POPOVIĆU Viđat će ga samo dvaput tjedno, sud joj oduzeo pravo da odlučuje o njegovom liječenju

Severina je sinoć u pratnji supruga Igora predala 7,5-godišnjeg sina Milanu Popoviću

Sud je Severini Kojić uzeo pravo da odlučuje o liječenju sina, piše u petak Jutarnji list, pozivajući se na odluku Općinskog suda u Zagrebu koji je odlučio da 7,5 godišnji dječak poznate pjevačice nastavlja živjeti s ocem. Sinoć je u 20.11 sati Severina Kojić u pratnji supruga Igora dovezla 7,5 godišnjeg sina i predala ga Milanu Popoviću, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom, navodi Dnevnik. Terencem su ušli u dvorište kuće na Horvatovcu, zagrebačku adresa srbijanskog tajkuna Milana Popovića koji je, kako doznaje dnevnik, inzistirao da mu se dijete preda u četvrtak navečer kako je i određeno sudskom odlukom.

Ostaje u Zagrebu i ići će u istu školu

Takav je zahtjev utemeljio na jučer donesenoj odluci Tee Golub, sutkinje Općinskog građanskog suda u Zagrebu, koja je istodobno donijela i nepravomoćnu presudu i privremenu mjeru kojom se odlučuje da će maloljetni dječak ubuduće živjeti s ocem na njegovoj adresi (nije navedeno kojoj), a majku će viđati rjeđe od uobičajenog: dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svaki drugi vikend, ali ne od petka do nedjelje, nego od subote ujutro u 10 sati do nedjelje u 20 sati, čime se broj prespavanih noći s majkom drastično smanjuje.

Budući da se na presudu može izreći žalba te bi dječak živio s majkom do pravomoćnosti presude, sutkinja je donijela i privremenu mjeru čije izvršenje žalba ne odgađa, donosi Jutarnji list. Milan Popović za Dnevnik je izjavio da djete ostaje u Zagrebu te da će ići u istu školu.

Komentiraj članak

Komentari