Pet tisuća eura potrošila

SEVERINA SE NIJE ŠTEDJELA: Zbog majčinstva neće odustati od seksi haljina

Kako bi na povratničkom nastupu zablistala u najboljem izdanju, Severina se nije štedjela: tjednima je naporno trenirala uz pomoć osobnog trenera - no, nije štedjela ni prilikom odabira kostima.

Kako pišu srpski mediji, najveća hrvatska estradna zvijezda finalu Survivora nosila je 2,600 eura vrijednu haljinu marke Lanvin. To nije sve - koji dan ranije, svoj prvi TV intervju nakon porođaja odradila je u haljini s potpisom Stelle McCartney, vrijednoj 2,500 eura.

Te je informacije potvrdio Severinin stilist Petar Trbović, koji je pjevačici pomogao pri izboru.

- Odlučili smo da haljina za njen prvi TV nastup nakon deset mjeseci pauze bude upečatljiva. Riječ je o haljini iz nove linije Stelle McCartney, dok smo za finale "Survivora" izabrali „Lanvinovu" haljinu. O cijenama je glupo pričati jer si Severina kao zvijezda može priuštiti i skupe komade odjeće. Bitno je da se nismo vodili cijenom, nego dizajnom i materijalima. Severina nije rob modnih marki i nosi sve - od "Prade" do "Zare" - istaknuo je Petar.

Severinin stilist otkrio je da pjevačica neće zbog majčinstva neće mijenjati prepoznatljivi stajling.

- Iako ćemo uvijek težiti da Severina bude drugačija, njen stil neće pretrpjeti drastične promjene. Želimo da kao i do sada preko svoje garderobe iskazuje seksepil i ženstvenost, ali da to ne bude vulgarno - kazao je Trbović.

Komentiraj članak

Komentari