Bura komentara

SCENA KOJA JE ŠOKIRALA I PODIJELILA SVE Nogometaš pred svima milovao djevojčicu po grudima, internet gori od komentara

Uznemirujuća scena dogodila se na nogometnoj utakmici između legendi Liverpoola i Australije, odigranoj ovoga četvrtka u Sidneyu. Australski nogometaš Craig Foster je uoči susreta pred punim stadionom izazvao skandal kakav se ne pamti na nogometniim travnjacima.

Kapetan australske reprezentacije legendi i bivši veznjak Portsmoutha i Crystal Palacea je pri izlasku na teren pred kamerama primio za grudi djevojčicu koja je stajala ispred njega i izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

Svoj je potez uskoro objasnio na Twitteru te otkrio da je djevojčica koja je stajala ispred njega zapravo njegova osmogodišnja kćer. To je međutim, izazvalo dodatnu burnu raspravu na Twitteru, i dok su jedni branili 46-godišnjeg nogometaša, većina ga je još žešće napala.

"Bilo je zaista posebno večeras imati uz sebe našu djecu koja su tu bila kao maskote. Uz mene je bila moja predivna osmogodišnja kćer. Nezaboravno", napisao je Foster i izazvao buru komentara:

"Siguran sam da je diranje njenih grudi bilo nezaboravno i za nju", "Ovo je totalno čudno", "Kakav si ti čudak", neke su od reakcija na koje je Foster na kraju odgovorio samo jednom rečenicom.

"Žao mi je samo što moja 16-godišnja kćer i 18-godišnji sin nisu bili ovdje. I njih bi zagrlio jednako prisno. To je nešto posebno za oca", napisao je Foster.

Komentiraj članak

Komentari