ODMOR

SAVRŠEN IZBOR Otputujte uz Elite travel i doživite ova nezaboravna odredišta

Odlučite se za jedno od putovanja s putničkom agencijom Elite travel koje će obogatiti vaša iskustva, omogućiti vam odmor i doživljaj predivnih odredišta.

Raznovrstan odabir putovanja s Elite travel agencijom ni ovaj put nije razočarao. Bilo da pođete iz Dubrovnika u Madrid, Istanbul ili Dubai, ili pak iz Zagreba za Makedoniju ili St. Peterburg zadovoljstvo je zagarantirano.

Kraljevski Madrid, prijestolnica Španjolske, grad od pet milijuna stanovnika, širom otvara svoja vrata i dopušta ulazak u najskrivenije dijelove starog srednjovjekovnog grada u kombinaciji s modernom arhitekturom. Elite travel organizira izravan let zrakoplovom Norwegian Air, a po dolasku u Madrid slijedi razgledavanje španjolske prijestolnice uz pratnju službenog vodiča. Drugi dan u planu je odlazak s pratiteljem putovanja u središte grada na glasoviti 'Muzejski trokut', treći dan je odlazak na izlet u Toledo, uz doplatu, a četvrti dan preporučuje se odlazak na poludnevni izlet do impresivnog El Escoriala. 

Odlazak u Istanbul prepun je zanimljivih obilazaka. Tako je prvi dan planiran posjet do Trga Taksim, šetnja preko poznate Ulice Oslobođenja (Istiklal Caddesi), drugi dan odlazak na hipodrom koji je danas memorijalni trg, te posjeti Plavoj džamiji, Aja Sofiji i palači Topkapi. Ostali dani rezervirani su za vožnju kroz četvrti Beşiktaş i Şişli i dalje Bosporskim mostom do azijskog dijela Istanbula. 

Dubai zasigurno još nikog nije ostavio ravnodušnim. Uz Elite travel u šest dana u Dubaiju možete obići znamenitosti i s voditeljem doživjeti ovaj predivni grad. Prvi dan je planiran poludnevni izlet i posjet poznatoj plaži s poznatim hotelom u obliku jedra, zatim odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah i brojnih muzeja. Ostale dane, uz nadoplatu moguće je poći do Abu Dhabija ili na jeep safari, a u ponudi je obilazak i brojnih luksuznih lokacija kakvim Dubai obiluje.

Odlazak u Makedoniju može biti jedno sasvim posebno iskustvo. Polazak je iz Zagreba 28. travnja letom za Skopje na redovnoj liniji Croatia Airlines. Dolaskom u Skopje u pratnji lokalnog vodiča obilazi se stara željeznička stanica, spomenik i kuća Majke Tereze, kameni most iz 6. stoljeća, Daut Pašin Amam iz 15. stoljeća., crkva sv. Spasa, tvrđava Kale, Stara skopska čaršija, džamija Mustafa Paše, moderni dio grada, spomenici Aleksandru Makedonskom i Filipu II... Tijekom četiri dana boravka u Makedoniji ide se u Ohrid te pri tome je osiguran posjet gradovima Prilep i Bitoli. Ohrid je jedno od najstarijih europskih naselja  na UNESCO-voj listi svjetske baštine. Prirodno tektonsko jezero sa šljunčanim plažama spada među najdublje u Europi te je također na UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika prirode.

Posjet St. Peterburgu nezaboravno je iskustvo. Sastanak putnika je u Zračnoj luci Zagreb, a pet dana boravka ispunjeno je različitim bogatim sadržajima poput panoramske vožnje rijekom Nevom, obilazak mostova i otoka, te gradskih područja. Idućih dana organizirano je razgledavanje Petrovog, ali i Zimskog dvorca te cjelodnevni fakultativni izlet u pratnji lokalnog vodiča u Carsko selo.

Osnovne informacije i ostala putovanja kao i cijene pogledajte na internetskoj stranici putničke agencije Elite travel.

Komentiraj članak

Komentari