LJEPOTA

Savjet kako možete izgledati predivno svaki dan

Svaka žena želi izgledati lijepo uvijek i svugdje. Neovisno radi li se o spoju, izlasku s prijateljicama ili pak o odlasku u teretanu, želimo izgledati lijepo u svakom pogledu, do najsitnijeg detalja.

Nažalost, živimo u ubrzanom svijetu, u kojem gotovo da nemamo vremena za sebe. Donosimo vam nekoliko trikova koji će vam olakšati život, te skratiti vrijeme, energiju i novac.

Aromatična ulja od cimeta i mente su jako efektivna kada je u pitanju izgled usana. Napravit će usne punijima i svjetlijima. Ako niste alergični na ove sastojke, jednostavno dodajte nekoliko kapi u svoj balzam za usne.

Kokos i maslinovo ulje dobri su za skidanje vodonepropusne šminke. Isprobajte ovaj trik i vidjet ćete kako možete s lakoćom maknuti šminku, čak i bez preparata za skidanje šminke.

Kada vam se omiljena maskara osuši, dodajte nekoliko kapi slane otopine u tubu ili je stavite u toplu vodu na pet minuta.

Ako imate problema s lakom za nokte, pokušajte ga natopiti u toplu vodu na nekoliko minuta, a zatim ga potresite i pokušajte ponovno.

Lak za kosu je odličan za obrve. Poprskajte ih kako biste ih oblikovali i nadodajte staru maskaru kako biste ih zatamnili.

Kako biste uklonili žuljeve nakon nošenja novih cipela, stavite dezodorans na nogu uz korištenje suhog pudera, piše ljepotaizdravlje.hr.

Komentiraj članak

Komentari