SUKOB S NAVIJAČEM

SAVIČEVIĆ 'Obećali su izrezati dio u kojem sam psovao navijača Hrvatske'

Nisam ponosan na te riječi i ne bih volio da me po tome pamte, rekao je za Sportklub Dejan Savićević (52), bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore, a od 2004. godine predsjednik crnogoroskog nogometnog saveza.

Hrvatska je u listpadu 1999. godine dočekala Jugoslaviju na Maksimiru u ključnoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Hrvatskoj je igrala samo pobjeda, završilo je 2-2 i ostali smo bez Europskog prvenstva.
 
Uoči utakmice, dok je Savićević ispred hotela davao izjavu, dogodilo se nešto što je Savićeviću, htio ili ne, na neki način obilježilo karijeru - sukob s navijačem.
 
- Davao sam izjavu i čuo da mi stalno netko iza leđa dobacuje uvrede. U jednom trenutku bila mi je puna kapa psovki, okrenuo sam se i vidio čovjeka od možda metar sedamdeset, nosio je dres sa šahovnicom, crnu jaknu i nekakav donji dio trenirke. Nije ima dva zuba u glavi i tad sam izgovorio onu psovku - rekao je Savićević.
 
Nakon tog incidenta zamolio je redatelja da izreže taj dio.
 
- Rekao mi je: 'Naravno, Dejo'. Kad sam nekoliko mjeseci kasnije vidio snimku, želudac mi se okrenuo. Možete misliti što sam mu sve izgovorio - rekao je Savićević.
 
Video intervjua pogledajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari