Foto

'ŠARENA ZIMA' U Uvali Lapad danas su se zabavljale sve generacije

U Uvali Lapad danas je bilo veselo i šareno. ‘Šarena zima’ danas je zabavila sve generacije sa svojim bogatim programom.

Najmlađi, ali i svi oni koji su htjeli sudjelovati u radionici izrade božićnih ukrasa, bojali su ih u raznorazne boje, a imali su priliku obojati i svoja lica.  Nakon izrade božićnih ukrasa,  najmlađi su se razveselili lutkarskoj marionteskoj predstavi ‘Želja jedne koke’ te pričanje bajki u režiji Aster Kulturnog društva.

Dubrovačku kolnedu i druge kolende dubrovačkog kraja prisutnima je otpjevao dječji zbor pod vodstvom Paole Dražić Zekić I Sanje Dražić.

Nakon kolende na pozornicu su se popeli Rockeri iz benda OŠ Lapad, Dapal 7 te su publiku rasplesali brojnim hitovima. Na pozornicu je izašao i bend SFT koji je publici pokazao čari ambijentalne glazbe i soundscapea, a nakon njih na pozornicu su se popeli Dapalovci koji su izveli autorsku pjesmu pod nazivom ‘Sati, dani, godine’ za koju su nedavno snimili i spot. Također bend Dapal bio je glazbena pratnja zboru Kluba 65+ Gradskog crvenog križa Dubrovnik koji su zapjevali prigodne blagdanske pjesme pod ravnanjem prof. Frana Pavlovića.


Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji.

 

 

Komentiraj članak

Komentari