Kultura

SAMO LJUBAV Branka Mumalo predstavila svoj prvijenac

Sinoć u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Dubrovnik predstavljena je zbirka ljubavnih pjesama naše sugrađanke Branke Mumalo.

Zbirku pjesama u kojoj se svatko može pronaći predstavili su predsjednica udruge "Tri Dubrovkinje plus udruga pjesnika i ostalih umjetnosti" (3D+UPIOU) Marijana Bezek Kohn, dok je program vodila dopredsjednica Franka Fani Kohn.

Stihove pjesama iz zbirke Samo Ljubav čitali su  Lukša Bezek, Mario Obuljen i Sarah Helena Gorinjac u pratnji Milana Matića na gitari.  U pauzama između čitanja stihova par vlastitih pjesama i skladbi otpjevao i odsvirao na klaviru Marko Majkovica.

Branka nije krila svoje zadovoljstvo. 

-Osjećaj je predivan. Pjesme su izašle u par zbornika, šest ili sedam pjesama nakon čega sam odlučila izdati ovu zbirku- kazala je te dodala:

-Za napisat 'Samo Ljubav' nije  trebalo puno vremena. Još uvijek sam u području inspiracije, a kad me ona uhvati pjesmu napišem za pet minuta. Doslovno. 

Pjesama kako je Branka rekla ima još i bit će još zbiraka i njihovih predstavljanja, a mi ih s nestrpljenjem isčekujemo. 

Komentiraj članak

Komentari