POŽURITE

SAMO DVA DANA U PRODAJI PROMO ULAZNICE Ivan Zak drugo ime zimske sezone Revelina

Jedan od trenutačno najpopularnijih pjevača u zemlji, Ivan Zak, izvođač je s kojim se 25. studenog nastavlja zimska koncertna sezona u Revelinu.

PROMO ulaznice po specijalnoj cijeni od 40 kuna u prodaji su samo dva dana i možete ih kupiti od SADA do subote 11.11.2017. u uredu Revelina ili tijekom subotnje večeri na VIP ulazu Revelina. Stoga požurite po prvi najjeftiniji kontingent ulaznica do sada!

"Naučila si me", Tko mi te krade", "Ilegala", "Tetovaža", "Usne varane" i brojni drugi hitovi protrest će Revelin 25. studenog. Ivan Zak je danas jedan od najtraženijih pjevača i zabavljača u Hrvatskoj, a dubrovačka ga publika, posebno ženska, voli pa nema sumnje da će to biti još jedan odličan koncert u Revelinu. 

Tu je i posebna ponuda za 10 najbržih – uz kupnju 10 ulaznica ODJEDNOM na poklon dobijete bocu alkoholnog pića po izboru (Vodka Svarog, Red Label, Bacardi ili Bombay Gin).

Revelin je već počeo s blagdanskim duhom darivanja, stoga požurite u ured Revelina što prije i pripremite se za idući koncert koji je na rasporedu ovog mjeseca. 

Komentiraj članak

Komentari