EKSKURZIJA

Roditelji bijesni zbog smještaja učenika u Italiji: "Imali su žohare u sobi"

Roditelji učenika Treće ekonomske škole u Zagrebu razočarani su agencijom Speranza preko koje su njihova djeca početkom svibnja išla na izlet u Italiju. Navode da su u hotelu bili nehigijenski uvjeti, da su imali žohare u sobi, da su plahte bile prljave, a da se fasada raspadala i padala te tako ugrožavala sigurnost njihove djece, a poslali su nam i fotografije hotela u kojem su djeca bila smještena.

"Šaljemo vam ovo kao ogorčeni roditelji koje je prevarila agencija Speranza. Djeca nam idu u Treću ekonomsku školu i preko te agencije su bila na putovanju Gardaland od 04. do 05.05.2019. Platili smo hotel 3 zvjezdice, a hotel gdje su nam smjestili djecu nema kategorije. Osim zabavnog parka djeca nisu ništa dobili, a platili smo. Hotel Marco Polo u kojeg je agencija Speranza smjestila našu djecu, ne da nema kategorizacije već je ispod svake kategorije, a do hotela su djeca po kiši i blatu hodala pješice više od pola sata, a po stvari im je došao kamiončić. Sobe su bile neočišćene, djeca su pronašla žohare u njima, imali su prljave plahte, a da ne pričamo o odlomljenoj fasadi s koje se cijedila voda i samo su komadi padali s nje i tako ugrožavali sigurnost djece", napisali su nam roditelji.
 
Kažu kako su na prezentaciji putovanja pitali predstavnika agencije Speranza u kojem će hotelu djeca biti smještena te da im je on rekao: "Dobit ćete sve na vrijeme."

Navode kako su i profesori bili užasnuti kada su shvatili da se do hotela mora pješačiti kroz maslinike, travu i blato, čak i po najvećoj kiši.

 "Kontaktirali smo i razrednike nakon izleta, koji su također bili užasnuti te očito iza svega stoji ravnatelj koji preferira agenciju Speranza. Anonimni smo jer ne želimo da nam se djeca šikaniraju od strane škole i ravnatelja", poručili su roditelji koji su nam poslali fotografije hotela.
 
Više pročitatje OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari