REVELIN

REVELIN Veliki završni party za kraj uspješne ljetne sezone

Nakon 135 noći nevjerojatne zabave ovaj vikend klub Revelin se oprašta od ljeta velikom Summer season closing zabavom. U subotu, na posljednjoj noći ljetnog programa, očekuju vas najveće uspješnice svih svjetskih izvođača koji su gostovali u Revelinu, a cijene pića su 50% snižene. Zimska sezona i koncertni spektakli su već objavljeni, a u prodaju su puštene najjeftinije ulaznice za sve koncerte u nadolazećoj zimskoj sezoni.

Za vrijeme ljetne sezone Revelin je ugostio neke od najboljih svjetskih izvođača među kojima se posebno ističe Fatboy Slim, Artbat, Roger Sanchez, Fedde Le Grand, Claptone ali bio je i domaćin mnogih drugih uspješnih projekata kao što je Cercle produkcija koja je prvi puta gostovala u ovom dijelu Europe, i samim time plasirala Dubrovnik i Culture Club Revelin u centar svjetske medijske pažnje. Jednako kvalitetan program se nastavlja i u nadolazećoj zimskoj sezoni.

 

Prvi od nadolazećih koncerata je brucošijada koja će se održati 9. studenog uz grupu Magazin. Ulaznice po promotivnim cijenama za sve nadolazeće koncerte su u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati. Svoj stol možete rezervirati na 098 533 531.

Komentiraj članak

Komentari