REVELIN

REVELIN Ne propustite večeras vruću r&b zabavu, ali ni vruće cijene ulaznica

Večeras je na programu vruća tematska zabava „The Vibe“ na kojoj će svi posjetitelji moći uživati u plesnoj koreografiji atraktivnih plesačica ali i u najboljim hip hop i r'n'b hitovima koje će puštati DJ ekspert Bizzo Bodega. Pripremite se za ples, odličnu atmosferu i probrane glazbene hitove.

Vruće cijene i akcijski paketi ulaznica za najveća svjetska gostovanja u rujnu su dostupni do petka isključivo u uredu Revelina. U prodaji su promotivni paketi regularnih ulaznica 2+1 gratis po cijeni od 200 kn koji su dostupni najkasnije do 16:00 u petak, 13. rujna.  Isti su dostupni za nastup  Mark Knighta, Claptonea i Fedde Le Granda. Ali ni to nije sve, za koncert Claptone-a i Fedde Le Granda formirane su posebne VIP ulaznice za silver, gold i platinum sektor. Vip ulaznice za silver sektor dostupne su po cijeni od 200 kn, za gold sektor po cijeni od 300 kn i za platinum sektor po cijeni od 400 kn.  Iste su dostupne do isteka zaliha isključivo u uredu Revelina.

Odličan program i još bolje cijene ulaznica garantiraju nezaboravan rujan u klubu koji svake večeri nudi odličnu zabavu. Sve dodatne informacije dostupne su na društvenim mrežama i službenoj web stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na kontakt broj 098 533 531. Budi i ti dio najbolje zabave u Gradu! Iskoristite promotivne akcije i zabavite se uz hitove najboljih DJ-a današnjice.

Komentiraj članak

Komentari