Turnir "Konavoska sela 2012."

Rekord Čilipa, večeras u Ljutoj malonogometna reprezentacija Hrvatske za pomoć udruzi Palčići

Novi rekord na malonogometnom turniru "Konavoska sela 2012.". Na igralištu u Ljutoj za najveću pobjedu na ovogodišnjem natjecanju pobrinuli su se igrači Čilipa. U susretu protiv Borca iz Tušića čak – 9:1. Pobjede i Zastolja, Juga i Svetog Nikole.

Organizatori natjecanja večeras u Ljutu pozivaju sve ljude dobre volje. Povod je i više nego - kvalitetan. Na turnir dolazi kompletna malonogometna reprezentacija Hrvatske koja će u Konavlima sudjelovati u promociji, ali i prikupljanju pomoći za udrugu Palčići (Klub roditelja nedonoščadi).REZIME IVANA PULIĆA

Čilipi-Borac Tušići 9:1

Valjda smo Čilipljane naljutili sa napisima da pobjeđuju, ali ne igraju dobro pa su pokazali kako se to radi i što se dogodi kad igraju dobro. U jednosmjernoj utakmici doslovno su "razvalili" Tušićane i nanijeli im težak poraz, svaka akcija Čilipa je imala "glavu i rep". Tušićani su definitivno razočarali na ovogodišnjem turniru.Zastolje-Mrcine 4:1

Zastolje (čitaj Miličić) pobijedilo Mrcine. U odličnoj utakmici Mrcine ipak nisu izdržale pritisak mogućeg prolaska u drugi krug, prejako je bilo Zastolje na čelu sa Miličićem koji je svoju fenomenalnu igru okrunio prekrasnim pogotkom za konačnih 4:1. Čestitao bih igračima Mrcina na premijernom nastupu na turniru, pokazali su veliko srce, ali i dobru igru. Zastolje dijeli samo bod do prolaska u osminu finala koje će tražit protiv indisponiranog Borca.

Jug - Vitoš 2:0

Opet ponavljam, Jug je prvi favorit natjecanja i upravo tako igra.

Sveti Nikola - Uskoplje 3:2

Evo i to smo dočekali, prvi bodovi mladih Čilipljana koji su trebali doći i prije. Tko čeka, taj i dočeka te su tako sinoć u odličnoj utakmici bili bolji od Uskoplja.RASPORED ZA UTORAK, 2. SRPNJA, 2012. (LJUTA)

20:00 GRUDENSBURG - MIKULIĆI/POLJICE

21:00 DVD ČILIPI - MOČIĆI

22:00 TAJFUNI - OBOD

23:00 OMLADINAC - RABOTNIČKI


Komentiraj članak

Komentari