Novi projekt

Razmjena knjiga na stranim jezicima u Grand Hotelu Park

Grand Hotel Park i Dubrovački Klub Stranaca (Dubrovnik Foreign Circle) s ponosom najavljuju otvaranje novog projekta Razmjene Knjiga na Stranim Jezicima koja se nalazi u predvorju Grand Hotel Park u Uvali Lapad.

Ovim projektom građanima Dubrovnika i stranim posjetiteljima pruža se jedinstvena prilika korištenja raznolike međunarodne zbirke materijala za čitanje, a uzimajući u obzir da je dostupnost knjiga za građane na jezicima osim hrvatskog resursno i financijski ograničena.

Sadašnja kolekcija s preko 800 knjiga, primarno na engleskom, također uključuje knjige na njemačkom, francuskom, španjolskom, ruskom i švedskom. Veći broj knjiga na postojećim i novim jezicima bit će na raspolaganju kroz kontinuirani proces donacija.
 
U primjeni je jednostavan sistem časti ili poštenja– ako želite posuditi knjigu, potrebno ju je vratiti u kutiju za odlaganje kako bi i drugi mogli u njoj uživati. 

Ako niste u mogućnosti vratiti posuđenu knjigu,  poklonite drugu kako bi se zbirka konstantno oplemenjivala.
 
Razmjena Knjiga  će biti otvorena od 8 ujutro do 8 navečer i prikladno je smještena u predvorju, s pristupom hotelskom baru i mnogim vrijednim sadržajima hotela.

Komentiraj članak

Komentari