OČEVID U TIJEKU

RAZBOJNICI NA MOTORIMA Naoružani dvojac opljačkao zaštitare dubrovačke Zračne luke, policija okupirala cijelo područje

Zaštitari Zračne luke Dubrovnik koji su kombijem prevozili novac opljačkani su jutros oko 7:40 sati, a u tijeku je potraga za pljačkašima koji su bili naoružani pištoljima, a koji su se udaljili na motociklu.

Na ovom slučaju, kako doznajemo, rade praktički svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske te su na aerodromu 'duge cijevi', piše Dubrovački dnevnik.

Ukraden je utržak od vikenda. Dubrovački dnevnik doznaje kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Također, neslužbeno doznajemo kako je ukradeno najmanje 100 tisuća eura u gotovini, kao i 'slipovi' od kartica, koji lopovima doduše ništa ne znače.

Dva zaštitara su napadnuta dok su iznosila novac iz upravne zgrade prema FINA-i. Također, nagađa se da su ih pljačkaši presreli na dostavnom skuteru Mezzanave, koji je ispred ovog restorana ukraden u utorak navečer. o čemu više možete pročitati OVDJE. Doznajemo i kako je bilo hrvanja između pljačkaša i zaštitara te kako su pljačkaši pobjegli u smjeru Gabrila. Neslužbeno doznajemo da su locirani. 

Iz Policijske uprave poslali su priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

"Jutros, oko 07,40 sati, na području Zračne luke Dubrovnik dogodilo se razbojništvo na način da su dvojica naoružanih NN muškaraca, na motoru, oduzeli veću količinu novca od zaštitara Zračne luke koji su ga prenosili.

U tijeku je kriminalističko istraživanje radi rasvjetljavanja svih okolnosti događaja te traje intenzivna potraga za počiniteljima razbojništva." - piše u priopćenju.

Komentiraj članak

Komentari