BOTTLE CAP CHALLENGE

RAMOS 'POBIJEDIO' BOCU Kapetan Real Madrida uključio se u najpopularniji izazov na svijetu

Sigurno ste već na društvenim mrežama naišli na takozvani 'bottle cap challenge'. Riječ je o izazovu koji uključuje skidanje čepa s boce nogom u stilu majstora borilačkih vještima. Sve je krenulo 25. lipnja 2019. godine, piše 100posto.hr.

Taekwondo borac i instruktor Farabi Davletchin prvi je nogom skinuo čep s boce, a video njegovog pothvata na društvenim mrežama podijelio je glumac Jason Statham koji je i sam sudjelovao u izazovu.

Njegov primjer slijedio je MMA borac Max Holloway i stvar je postala viralna. Do sada su se u izazov uključili brojni glumci, sportaši, pjevači, ali i obični ljudi pa internet vrvi više ili manje uspješnim pokušajima odvrtanja boce nogom.

U cijelu priču uključio se i kapetan Real Madrida Sergio Ramos koji je sve digao na novu razinu. 33-godišnji španjolski reprezentativac okušao se u ovom izazovu, ali je, umjesto nogom, bocu odvrnuo jezikom.

"Možete li bolje od ovoga?", napisao je Ramos i dobro nasmijao fanove na društvenim mrežama među kojima su bili i Toni Kroos i Roberto Carlos.

Komentiraj članak

Komentari