Živa atmosfera

PUBLIKA ODUŠEVLJENA Djevojke iz Plesnog studija Lazareti nastupile na Lopudu (FOTO/VIDEO)

Sinoć se u sklopu manifestacije 'Lopudsko ljeto' održala još jedna 'Lopudska noć' koju su u potpunosti ispunile plesačice Plesnog studija Lazareti svojim impresivnim nastupom.

Sve je počelo u 9:30 sati. Manifestaciju je otvorila voditeljica plesne skupine i programa Zrinka Japunčić, a nakon njenog kraćeg govora svojim prvim sinoćnjim nastupom 'probile su led' cure mlađe generacije, piše Dubrovački dnevnik. Uskoro su nastupile nešto starije cure, a sljedeći nastupi su se odvijali izmjenično na način da bi nakon starije generacije nastupile ona mlađa, a bilo je i nastupa koji su se izvodili samo u dvoje ili u troje.

Razne akrobacije, izvanredno uvježbani pokreti savitljivih tijela, fokusiranost i praćenje ritma glazbe, rezultirali su vrhunskim dojmom kojeg su cure ostavile svojim fantastičnim nastupom.

Od mlađe djece pa do njihovih roditelja, djedova, baka, svi su zadivljeno gledali nastup koji je zasigurno svim Lopuđanima i posjetiteljima otoka začinio večer. Neki su snimali događaj svojim mobitelima i video kamerama odnosno fotoaparatima, neki su se u potpunosti prepustili manifestaciji fokusirajući se na svaki detalj nastupa, a našlo se nekoliko osoba koje su opušteno uživale gledajući sve sa svojih prozora.

Kako je sve izgledalo od samoga početka, pa sve do kraja pogledajte u fotogaleriji i video prilozima Dubrovačkog dnevnika.

Komentiraj članak

Komentari