Festival za žene

PRVI DAN LA FEMME FESTIVALA U DUBROVNIKU: Puno veselja i pozitivnih vibracija na samom početku! /FOTOGALERIJA/

Nakon sinoćnje lude i nezaboravne zabave u Eastwest klubu na Banjama, ekipa La Femme festivala jutros se 'preselila' u hotel Valamar Lacromu na Babinom kuku. Trodnevni festival za žene otvoren je plesnom radionicom Afro warmup koju vodi atraktivni Ozy Shyne te s pozdravom suncu -Surya namaskar pod vodstvom Ane Falconi.

Festival je u potpunosti posvećen ženama i predstavlja savršen  bijeg za sve one koje su se odlučile bar nakratko odmaknuti od svakodnevice. Zašto je pravi izbor za svaku ženu? Odgovor je vrlo jednostavan. Osim što nudi širok spektar aktivnosti kroz ples, fitness, ljepotu, zdravlje, edukaciju i zabavu, omogućuje vam da  doživite nešto sasvim novo i drugačije.

Potvrdili su to i instruktori Dado Ibraković i Ozy Shyne.

'Stigao sam jučer u Dubrovnik. Prvi put sam ovdje i grad je predivan. A žene? Wow, prelijepe su' kroz smijeh nam je priznao Ozy Shyne.
.
Na pitanje što je pripremio ženama u ova tri dana, Dado Ibraković je spremno odgovorio: 'Pravo je pitanje što su one pripremile za mene? Kad vidim što su one pripremile za mene, onda ću im pokazati što sam pripremio za njih. U principu puno veselja i pozitivnih vibracija. Sinoć smo imali super zabavu na Banjama i nadam se da ćemo u tom tonu nastaviti i ovaj vikend'

Njegove radionice su većinom plesne, a ističe da kad bi svi ljudi plesali ne bi bio nikakvih negativnih stvari na svijetu. 'Ples nas čini opuštenijima i okruglijima' (smijeh)

I ono najbitnije za sve sudionice. Tijekom La Femme vikenda imat ćete priliku birati između brojnih radionica i predavanja iz područja plesa, fitnessa, ljepote, zdravlja i osobnog razvoja i sastaviti raspored po svojoj mjeri, prema vlastitim interesima i potrebama. Radionice će biti prilagođene svim nivoima, što znači da bez straha možete na bilo koju plesnu ili fitness radionicu. Ako i niste nikad probali ništa slično, ovo je prava prilika za to!

Dio atmosfere prvog dana La Femme Festivala pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

Komentiraj članak

Komentari