Čuvajte tajne!

Provjerite svoj Timeline: Facebook slučajno objavio privatne poruke nekih korisnika?

Facebook je, čini se, napravio novi sigurnosni propust, jer su se nekim korisnicima na timelineu, pojavile njihove privatne poruke s chata. Iz Facebooka su se jučer brzo oglasili oko izvještaja o takvom sigurnosnom propustu. 'Mali broj korisnika iskazao je zabrinutost, nakon što su krivo procijenili da su se njihove privatne poruke pojavila na njihovom timelineu.

Naši inženjeri posvetili su se tim izvještajima te otkrili kako su poruke zapravo starije objave na zidu korisnika, koje su uvijek bile vidljive na njihovom profilu. Facebook je utvrdio kako nije došlo do povrede privatnosti korisnika', stoji u njihovom priopćenju, a prenosi Business Insider.

Portal Next Web prvi je objavio izvještaje o tom sigurnosnom propustu Facebooka u kojem su nehotice objavljene privatne poruke korisnika iz 2007., 2008. i 2009. godine na njihovom timelineu. Prvi korisnici koji su primijetili tu 'grešku', su iz Francuske, prenosi Metro France.
Ukoliko mislite da se vama dogodilo nešto slično, najbolje je kliknuti na opciju olovke u desnom kutu takve poruke na Timelineu i odabrati opciju 'Hide from timeline'.

Komentiraj članak

Komentari