Jedinstvene karakteristike

PROVIRITE: Gdje žive najseksipilnije žene svijeta

Poznata je činjenica da se širom planete nalazi mnogo država s prelijepim ženama. Ipak, u nekim krajevima dame se zaista ističu po jedinstvenim karakteristikama poput visine, boje kose ili tena.Ova lista je napravljena kako bi rangirala 10 zemalja s najljepšim ženama na svijetu.

Ova lista ne govori da žene diljem svijeta nisu lijepe, već se fokusira na zemlje u kojima je broj lijepih žena iznad prosjeka. Sigurno će vas iznenaditi neke od država na ovoj listi.

Sa idealnom kombinacijom prelijepih tijela i maslinastom bojom kože, Talijanke se nalaze na zadnjem mjestu ove liste najseksipilnijih žena svijeta. Većina Talijanki je jako visoka, imaju tamnu kosu i zelene oči. Njihova izvajana tijela su razlog zašto je svijet preplavljen prelijepim talijanskim glumicama. One prate modu i vrlo su svjesne svog izgleda.

Na devetom mjestu se nalaze prelijepe žene jako neustrašivih i hrabrih znakova. Ukrajinke spadaju u kategoriju najljepših i najseksi žena na svijetu. Njihova tijela možda ne krasi plava ruska kosa, ali plave oči, seksi tijela i neprikosnovena ljepota zasigurno da.

Žene u Argentini također prate trendove, što se mnogo odražava na njihov izgled. Poznate su po tome što dosta brinu o izgledu svoje kože i kose. Biste li vi odolili njihovoj ljepoti?

Vrlo poznate po svojoj zaigranosti i energiji, Francuskinje spadaju u kategoriju jako živahnih žena.Njihov znak se jako mnogo odražava na njihov odnos s partnerima. Jako su romantične i sofisticirane, što znači da Francuskinja neće pasti samo na dječački šarm. One zahtijevaju inteligenciju, sofisticiranost i eleganciju od svojih partnera.

Vjerovali ili ne, na šestom mjestu naše liste se nalazi Srbija. Kao nevjerovatan rezultat savršene kombinacije slovenskih i mediteranskih gena, Srpkinje svojim nevjerojatnim tijelima ostavljaju muškarce bez teksta već na prvi pogled. Svijet za naše žene kaže da imaju skoro pa idealne proporcije tijela. Savršeno zaobljeni kukovi, duge noge, čvrste stražnjice i savršene grudi su razlozi zbog kojih su se mnogi stranci preselili u Srbiju.

One su poznate po visini, plavoj kosi i plavim očima. Muškarci ih smatraju jednim od najatraktivnijih žena na svijetu. Također se smatraju za najvjernije bračne partnerice, a to je tako zbog monogamne prirode odgoja. Svi koji su vidjeli Šveđanke znaju da ne mogu odoljeti njihovom zavodničkom pogledu.

Egzotična privlačnost i elegancija koja prati Indijke čak iu poznim godinama života, samo je jedan od razloga zašto se ističu po svojoj ljepoti. Žene u Indiji su u stanju navedu svakog muškarca da klekne pred njih. Njihova sjajna crna kosa, taman ten i vrlo nježne ličnosti samo pridodaju njihovoj ljepoti.Posljednjih godina Indijke polako stupaju na europsku scenu mode zbog svog istančanog stila.

Ponosna ljepotom svojih žena, Venezuela sa može pohvaliti s mnogo titula mis svijeta i mis svemira.Venecuelanka izgledaju tako zavodljivo i toliko su lijepe da njihova država ima zakone koji štite njihovu ljepotu. To zvuči nevjerojatno, zar ne?

Vrlo prepoznatljive po svojoj visini, nevjerovatnoj koži boje snijega i tijelima koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, Ruskinje se smatraju kraljicama ljepote Istočnog bloka. Postotak žena vitkog stasa je daleko iznad prosjeka.

Brazil je zemlja prirodnih ljepota i prelijepih žena s izuzetno zgodnim tijelima. Brazilke spadaju i među najbolje sportašice na planeti. Većina žena ima taman ten i smeđe oči, ali ne dajte da vas iznanada i pokoja plavuša.

Komentiraj članak

Komentari