PRIMLJEN U BOLNICU

PROSINEČKI PO TREĆI PUT NA OPERACIJI Situacija nije dobra, Žuti se upravo nalazi u Zagrebu

Nema kraja zdravstvenim problemima za Roberta Prosinečkog. Kako saznaje “Dnevni avaz”, izbornik Bosne i Hercegovine u ponedjeljak će u Zagrebu biti operiran. To će ujedno biti treći operativni zahvat, nakon što je hospitaliziran 22. studenog prošle godine na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, piše Net.hr.

“Prosinečki je sinoć primljen u bolnicu, gdje će u ponedjeljak abdominalni kirurg obaviti operativni zahvat”, javio je izvor iz Zagreba spomenutom mediju i dodao:

“Operacija je, kako je to prvobitno bilo i najavljeno, trebala biti obavljena prije sedam dana, ali je prolongirana zbog objektivnih okolnosti”.

Prosinečki je krajem studenog prošle godine završio u bolnici, imao je već dvije operacije u Sarajevu, a najnoviji zahvat je odlučio odraditi u Hrvatskoj. Dugo se lomio oko toga i na kraju se odlučio za operaciju u Zagrebu, na klinici gdje je u nekoliko navrata i išao na kontrolu po povratku iz Sarajeva, poslije prva dva zahvata u KCUS-u, piše Dnevni Avaz.

Prosinečki je hospitaliziran nakon bolova u trbuhu. Liječnici su tijekom operacijskog zahvata 23. studenog zaključili kako se radi o problemima s tankim crijevom, a operacija je trajala četiri sata.

Nakon zahvata su ga odveli na odjel intenzivne njege i tamo je trebao biti sedam dana. Stanje mu se poboljšavalo i izgledalo je kao da će Žuti ubrzo ići kući. Bio je i prvi put otpušten s odjela intenzivne njege, ali onda je uslijedio novi problem.
Rana mu je sporo zarastala pa je opet morao pod nož 1. prosinca i opet je vraćen na Intenzivnu. Ta je operacija bila samo rutinska, a Prosinečki se nakon nje oporavio i pušten je na kućno liječenje 14. prosinca. I sad evo novih problema.

Komentiraj članak

Komentari