RAZBOJNICI

PRONAĐEN PLIJEN Zaštitare kod Osijeka propucali bivši zaštitari iz iste firme

Pljačku kombija s novcem u Koprivni pokraj Osijeka u kojoj su ranjena dvojica zaštitara tvrtke Aleph Tau izveli su bivši zaštitari. Potvrđeno je to Indexu iz dva neovisna izvora bliska zaštitarskoj tvrtki.

Ta dvojica su otpuštena iz tvrtke dok se još zvala Šipoš i partneri po bivšem vlasniku Krešimiru Šipošu. Dobili su otkaze jer u već jednom pokušali ukrasti novac dok su i sami radili na prijevozu gotovine, doznaje Index

Razbojnici su bivše kolege dočekali u šumi pokraj ceste koja vodi od Hrastina do Koprivne i kada je kombi naišao počeli pucati po njima. Kombi u kojem se prevozio novac pa su meci prošli kroz vrata i zaštitare ranili u noge. 

Pljačkaši su zaštitarima uzeli pištolje i mobitele, a ukrali su sedam vreća s novcem skupljenim po lokalnim trgovinama. 
Pljačkaši su jučer uhićeni na području Slavonskog Broda, a neslužbeno doznajemo da je kod jednog u mjestu Podvinju pronađena veća količina novca. 

S obzirom na detalje pljačke, informacije o ruti kojom će se kombi kretati i da će u njemu biti veća količina novca jasno je da su bivši zaštitari iskoristili svoja znanja koja u tekli dok u još radili u toj zaštitarskoj tvrtki no još uvijek nije isključeno i da su imali pomagača unutar tvrtke. Neslužbeno doznajemo da su policiji u istrazi informacijama pomogli i bivši specijalci iz Slavonskog Broda suborci bivšeg vlasnika Krešimira Šipoša.

U tvrtki Aleph Tau nisu željeli komentirati, ni potvrditi ni opovrgnuti, da su naoružani pljačkaši njihovi bivši djelatnici.

Komentiraj članak

Komentari