PORTAL OKO POSTAO PARTNER

PROJEKT MENI.HR Konačno i u Dubrovniku on-line narudžbe i rezervacije!

Dubrovački ugostiteljski objekti; restorani, pizzerije, konobe, taverne, bistroi ovdje su svi na jednom mjestu, a stranica MENI.HR uskoro dostupna za korištenje. Bit će to u Dubrovniku prvi i nikad jednostavniji pregled ponude, on-line narudžbe i rezervacije.

'"Koristimo priliku zahvaliti se ovim putem svim našim partnerima-ugostiteljima koji su nam ukazali povjerenje i zajedno s nama se upustili u izgradnju ove lijepe i korisne priče kako za nas domaće, tako i za naše goste. U projekt MENI.HR do sada su se uključili: Restoran Amfora, Restoran Magellan, Restoran Buono, Korean&Japanese Restaurant Bonto, Bistro Izvor, Konoba Popret, Bistro Vox Populi, Taverna Mama's Pot. Također: Konoba-pizzeria Vitta Bella, Bistro-pizzeria Rosa Bianca, Pizzeria Nemo problemo, Pizzeria Šumica, Fast food Fenix i Fast food Forteca. Sve vas ostale pozivamo jasno da nam se pridružite kako bismo zajedno stvorili u Hrvatskoj jedinstvenu platformu ugostiteljske ponude kakvu Dubrovnik zaslužuje", poručuje ekipa MENI.HR. 

''Sretni smo da je projekt prepoznat od strane najčitanijih regionalnih portala, te da nam je nakon Dubrovačkog dnevnika podršku pružio i Portal Oko. Za sada su s nama u partnerstvu i: turistička agencija Top Booking, agencija za Internet oglašavanje Maracom,te agencija Brilliant Events. Sa zadovoljstvom možemo najaviti i vrlo skoro predstavljanje novih partnera'', dodaju. 

Narednih dana na svojoj Facebook stranici  predstavljat će jednog po jednog partnera – ugostitelja, odnosno njihove objekte.

Za korištenje internetske stranice možete se prijaviti OVDJE.


 

Komentiraj članak

Komentari