Voli predigru

Progovorio vlasnik najvećeg penisa: 'Alatka je upravljala mojim životom, spavao sam s gomilom žena i muškaraca'

Jonah Falcon nedavno je izazvao pravu uzbunu osoblja carinske kontrole u zračnoj luci u San Franciscu. Naime, iako su carinici smatrali kako 41-godišnjak ima skriveno oružje u području međunožja, on je tamo "skrivao" samo svoj penis.

S "alatkom" od impresivnih 34 centimetra u erekciji, Jonah Falcon u New Yorku je u kratko vrijeme postao vrlo slavna osoba. Stoga i ne čudi kako je nedavno pozvan u popularnu TV emisiju "This Morning" u kojoj je gledateljima otkrio detalje o svom ljubavnom životu.

"Bio sam prilično promiskuitetan. Moja je alatka doslovno upravljala mojim životom, spavao sam s gomilom žena i muškaraca. No, no nisam to želio dopustiti, znao sam da moram preuzeti kontrolu nad svojim životom i to mi je nekako pošlo za rukom", naglasio je Falcon.

Što se veza tiče, Falcon je samac od 1996.godine, a tvrdi kako se za njega "lijepe" starije i iskusnije žene. U seksu je, naglašava, ipak normalnih prohtjeva.

"Iznimno volim predigru. Sretan sam kad se druga osoba uzbudi i uživa. Potrebno mi je neko vrijeme da se uzbudim, strpljenje je ipak ključno, ne očekujte od mene da odmah budem uspravan," naglasio  je Falcon, prenosi index.hr

Na pitanje bi li promijenio nešto u vezi sebe odgovorio je: "Ovo sam ja. Kad se pogledam ne vidim ništa specijalno, ali ipak uživam u tome što imam nešto posebno".

Komentiraj članak

Komentari