ODGOVORNO RODITELJSTVO

PRODALA PRERANO ROĐENE BLIZANCE Kineskinja nije znala kako riješiti dugove i kupiti novi mobitel

Nakon što je saznao da je prodala djecu, suprug ju je pitao može li dobiti svoj 'dio kolača' kako bi pokrio svoje dugove, ali supruga mu je odgovorila da je sav iznos već potrošen.

Jedna je Kineskinja odlučila nakupljene dugove na kreditnim karticama otplatiti prodajom svojih prerano rođenih blizanaca. 'Brižna majka' si je nakon toga kupila i novi mobitel, prenosi Večernji.

Žena u kasnim dvadesetim godinama novorođenčad je prodala dvjema obiteljima u gradovima udaljenim gotovo 700 kilometara od grada u kojem živi u provinciji Zhejiang, prenosi Metro. Jedno je dijete naplatila 45.000 juana (oko 42.000 kn), a drugo upola manje 20.000 juana (oko 19.000 kn). Obrazložila je da je ovu odluku donijela zato što se suprug Wu, koji inače ima problem s kockom, nije pojavio u bolnici. Kazala je i da ne može računati na pomoć njegovih roditelja.

Nakon što je saznao da je prodala djecu, Wu je pitao može li dobiti svoj 'dio kolača' kako bi pokrio svoje dugove, ali supruga mu je odgovorila da je sav iznos već potrošen. Oboje su privedeni, a djeca su završila kod ženinih roditelja. Sada im prijeti deset godina zatvora.

Komentiraj članak

Komentari