AUTOBIOGRAFIJA

'PRISTALA SAM NA SEKS UTROJE JER SAM HTJELA BITI COOL' Demi Moore otkrila prljave detalje braka s Ashtonom Kutcherom

Demi Moore napisala je knjigu s nepoznatim detaljima iz svog života, a veliki dio knjige posvetila je bivšem suprugu Ashtonu Kutcheru.

Za šest dana u prodaju stiže knjiga "Inside Out" u kojoj 56-godišnja Demi Moore otkriva brojne nepoznate i traumatične detalje iz svog života. U  knjizi je opisala mučne detalje djetinjstva i odrastanja uz roditelje hipije, te kako je kao djevojčica majci spašavala život kada se pokušala ubiti te je progutala tablete, prenosi Večernji.

Piše kako se već u tom trenutku u njoj nešto prelomilo i više nikada nije bilo isto. Glumica u knjizi opisuje i kako je s 15 godina silovana, a sa 16 godina odlazi od roditelja i uskoro se udaje za glazbenika Freddyja Moorea. U braku s njim otkriva drogu i alkohol i nakon pet godina ova ljubav puca i Demi nalazi sreću uz Brucea Willisa i s njim u braku je dobila tri kćeri. U knjizi piše o svom odnosu s Bruceom, ali veliki dio knjige posvetila je trećem suprugu Ashtonu Kutcheru.

S njim je u braku bila od 2005. do 2011. godine i sada je otkrila detalje o Ashtonovim prevarama i o tome kako ju je nagovarao na seks utroje. - Pristala sam na to jer sam htjela biti cool i pokazati mu kako i ja mogu biti zabavna, ali to je bilo pogrešno - napisala je glumica u knjizi. Napisala je i kako ju je Ashton prevario s Britney Jones i Sarom Leal. Britney je Ashton upoznao na rođendanu Demine kćeri,  uoči proslave šeste godišnjice braka Ashton je suprugu prevario sa Sarom.

- Sara mi je sve ispričala i znala sam da ne laže - napisala je u knjizi.  Piše i o tome kako je s 15 godina mlađim Ashtonom ostala trudna te je imala  spontani pobačaj što ju je u potpunosti slomilo. Demi je krivila sebe zbog toga i opet se odala alkoholu i na kraju je njezina veza s Ashtonom propala.

Komentiraj članak

Komentari